Universalus kambarių valdymo modulis

Universalus kambarių valdymo modulis, skirtas viešbučio apartamentų, svečių namų, butų, poilsio namelių bei kitų patalpų automatizavimo sprendimams įgyvendinti. Šis prietaisas suteiks galimybę valdyti apšvietimo ir vėdinimo sistemas, žaliuzes bei kitus elektros įrenginius. Modulį taip pat galima naudoti kartu su kortelių skaitytuvais, elektroninėmis durų spynomis, valdymo panelėmis ir įvairiais jutikliais.
 
 
  Funkcijos
 
Viskas viename
Universalus prietaisas, kuriame integruoti keli skirtingas funkcijas atliekantys įrenginiai: 17-os kanalų relių modulis, 4-ių kanalų apšvietimo valdiklis (dimeris), IP modulis, 24 kontaktų įvestys. Šiuo prietaisu galima valdyti viešbučio kambaryje esančius elektros įrenginius, stebėti kambarių užimtumą ir statistiką. Svečiui įėjus į kambarį, automatiškai įjungiamas apšvietimas, atidaromos užuolaidos ir žaliuzės, įjungiama vėdinimo sistema ir t.t.
 
Ethernet sąsaja
Įrenginys turi Ethernet sąsają, skirtą duomenų perdavimui į HDL Buspro sistemą. Prijungus valdiklį prie Ethernet tinklo, viešbučio administracijos darbuotojai gali stebėti kambarių užimtumą, patogiau valdyti ir administruoti viešbutį. Įdiegus šią sistemą - ne tik palengvinsite viešbučio administracijos darbą, bet taip pat sumažinsite elektros ir šilumos energijos sąnaudas.
 
Reliniai išėjimai
Valdiklis turi 17 relinių kanalų (13x5A ir 4x10A ), kuriais galima valdyti kaitrines, halogenines ir liumisensines lempas, oro kondicionierius, motorizuotas žaliuzes ar užuolaidas, elektros kištukinius lizdus bei kitus elektros įrenginius.
 
Daugiafunkcis durų skambutis
Įrenginys turi galimybę valdyti daugiafunkcį durų skambutį su LED indikacija personalui. Kambario svečias gali viešbučio personalui palikti indikacinį pranešimą apie savo pageidavimus: netrukdyti, sutvarkyti kambarį, išskalbti drabužius ir t.t.
 
Kontaktų įvestys
Įrenginys turi 24 įvestis, skirtas patalpų jungiklių ir išorinių jutiklių pajungimui.
 
 
  Parametrai
 
- Maitinimo šaltinis: DC 24V;
- Darbinė srovė: 60mA;
- Prievadai: Buspro, Ethernet (TCP/IP);
- Išmatavimai (PxAxI): 216×90×56 mm;
- Montavimo būdas: DIN bėgelis;
 
- 17 relinių kanalų (13x5A ir 4x10A);
- 4 kanalų dimeris;
- 24 įvestys;
- 5 kanalai durų skambučio LED indikacijoms.
   
 
 

 

  • Gera kainaFunkcijų gausa ir gera kaina Jus nustebins
  • Aukšta kokybėĮvertinta klientų ir tarptautinių organizacijų
  • PatikimumasIšbandyta Lietuvoje ir visame pasaulyje
  • Skambinkite mums+370 615 56922

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Log in

create an account