Nuotolinio valdymo pultas

  Protingų namų valdymas Jūsų rankose
Vos keletos mygtukų paspaudimais galima valdyti namų apšvietimą, šildymo ir vėdinimo sistemas, audio ir video įrangą, žaliuzes, užuolaidas, garažo vartus ir kitus įrenginius.

 
  Patogus valdymas
Dauguma nuotolinio valdymo pultų turi begalę mygtukų, tačiau dažniausiai naudojame tik pusę iš jų, kurie mums yra patys svarbiausi. Šis valdymo pultas turi ekraną ir 7 pagrindinius mygtukus, skirtus meniu valdymui bei 10 mygtukų - priskirtų įrenginių valdymui. Nepaisant nedidelio mygtukų skaičiaus, šiuo valdymo pultu galima valdyti iki 48 skirtingų įrenginių.
 
  Platus ekranas
Ekrane Jūs ne tik matysite protingo namo įrenginių būsenas ar sienines valdymo paneles, o taip pat jas galėsite ir valdyti.
 
  Įrenginių valdymas
Pultas veikia RF arba IR signalais. Visi namuose esantys įrenginiai, kurie valdomi IR signalu (televizorius, oro kondicionierius, audio/video įrenginiai), gali būti "pririšti" prie vieno HDL nuotolinio valdymo pulto. Taip Jūs galėsite valdyti visus IR signalą palaikančius įrenginius iš vieno pulto.
RF signalas suteikia galimybę valdyti apšvietimą, šildymą, vėdinimą, žaliuzes bei kitus įrenginius iki 100 metrų atstumu.

  • Gera kainaFunkcijų gausa ir gera kaina Jus nustebins
  • Aukšta kokybėĮvertinta klientų ir tarptautinių organizacijų
  • PatikimumasIšbandyta Lietuvoje ir visame pasaulyje
  • Skambinkite mums+370 615 56922

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Log in

create an account