Apšvietimo valdymas

Šviesa – svarbus ir reikalingas veiksnys mūsų gyvenime. Nuo šviesos priklauso mūsų darbingumas, nuotaika ir daugelis kitų dalykų. Galimybė protingai valdyti šviesos šaltinius, jų išdėstymas ir struktūrizuotas išskaidymas į atskirus elementus žymiai padidina apšvietimo kokybę, efektyvumą ir leidžia taupyti elektros energiją.

Visi apšvietimo elementai, jų išdėstymas, intensyvumas ir paskirtis turi derėti prie patalpų funkcijos, baldų, sienų ir lubų spalvingumo. Apšvietimu galima keisti ne tik žmogaus ir patalpų nuotaiką, bet ir erdvės pojūtį. Pasitelkus šviesą, galima optiškai išplėsti arba susiaurinti erdvę, suskirstyti ją į atskiras zonas ar dinamiškai keisti  jų paskirtį.

Todėl, planuojant būsimą protingo namo apšvietimo sistemą, nereikėtų pamiršti, kad tai ne tik svarbus ir būtinas patalpų elementas, bet ir priemonė kurti ypatingą patalpų dizainą ir nuotaiką.

Didžiausioje ir savo paskirtimi universaliausioje patalpoje, dažniausiai tai būna svetainė, galima derinti keletą skirtingų apšvietimo sistemų ir erdvių. Tokia patalpa gali būti išskaidyta į atskiras erdves: bendrą foninį apšvietimą, apšvietimą virš pietų stalo – naudojamą valgio metu, apšvietimą virš lovos ir sėdimų baldų – poilsio ar skaitymo metu, atskirų sienų ar elementų apšvietimą - intymiai nuotaikai sukurti. Šios atskiros erdvės gali būti suintensyvinamos pagal poreikį arba derinamos tarpusavyje sudarant norimą bendrą patalpos apšvietimą.

Protingo namo apšvietimas yra ne tik valdomo intensyvumo, gebantis toje pačioje patalpoje sukurti intymią, bendrauti skatinančią ar atpalaiduojančią nuotaiką, bet ir gebantis pagal poreikį parinkti norimus režimus ar iš anksto suprogramuotas scenas. Tokiu būdu harmoningai suderinamas veiksmas ir nuotaika patalpoje.

Turint galimybę patalpų apšvietimą valdyti ne tik įjungiant ir išjungiant 100 proc., bet įjungiant tik tiek elektros apšvietimo, kiek jo norima, ar tik ten, kur jo labiausiai reikia, galima žymiai sutaupyti. Automatinis apšvietimo valdymas pagal laiką, žmonių buvimą patalpose ir kitus veiksnius, taip pat suteikia daugiau komforto ir saugumo. Turint įdiegtą protingo namo sistemą, apšvietimo valdymas nėra susietas tik su tam tikra patalpa ir joje esančiais jungikliais, protingas namas suteikia galimybę viso namo ir jo aplinkos apšvietimą valdyti iš bet kurios vietos, pageidaujamo jungiklio ar tiesiog savo išmaniuoju telefonu.

Apšvietimo valdymui naudojame praktiškai visus šiuo metu rinkoje esančius apšvietimo valdymo protokolus, todėl galime pasiūlyti pažangų šiuolaikinį apšvietimą pagal kiekvieno poreikius. Nepamirškite, kad kokybiškas ir subalansuotas patalpų apšvietimas yra ne tik labai svarbus gerai savijautai ir komfortui, bet svarbus ir Jūsų saugumui.

  • Gera kainaFunkcijų gausa ir gera kaina Jus nustebins
  • Aukšta kokybėĮvertinta klientų ir tarptautinių organizacijų
  • PatikimumasIšbandyta Lietuvoje ir visame pasaulyje
  • Skambinkite mums+370 615 56922

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Log in

create an account