Nuotolinis namų valdymas

Vienas iš geriausių dalykų, gyvenant protinguose namuose, yra galimybė bet kada matyti, kas vyksta Jūsų namuose. Iš bet kurio pasaulio kampelio galite valdyti visus parametrus lyg būtumėte namie: galite stebėti vaizdo kameras, daviklių parodymus, valdyti temperatūras, vėdinimo lygį, apšvietimą, žaliuzes ir t.t.

Jums tereikia prisijungti prie savo namų savo išmaniuoju telefonu. Matykite, kas yra prie Jūsų paradinių durų ir užrakinkite arba atrakinkite duris naudodamiesi internetu, telefonu arba bendru namų sistemos valdymo pultu. Gaukite pranešimus, kai į namus grįžta vaikai ar kiti šeimos nariai.

Protingo namo valdymas gali būti vykdomas iš bet kurios pasaulio vietos kompiuteriu, išmaniuoju telefonu ar planšetiniu kompiuteriu. Turėdami tokią galimybę, Jūs galėsite bet kuriuo momentu įjungti ar išjungti norimą prietaisą, prieš grįžtant namo nustatyti pageidaujamą patalpų temperatūrą, vėdinimo darbo režimą, parinkti apšvietimo scenarijus, stebėti įvairias namo funkcijas ir atlikti daugelį kitų protingo namo funkcijų. Visi šie dalykai gali būti valdomi ir stebimi nuotoliniu būdu Jums patogia forma – pagal Jūsų namus ir poreikius pritaikytas valdymo dizainas. Todėl greitai ir patogiai galėsite pasirinkti Jums reikalingą funkciją, kai esate ne namuose.

Būnant tiek pastato  viduje, tiek už jo ribų, visą įrangą galima valdyti kompiuteriais, išmaniaisiais telefonais ar kitais prietaisais, palaikančiais interneto ryšį. Mūsų siūlomi protingo namo sprendimai leis Jums internetu saugiai prisijungti prie savo namų vaizdo kamerų, galėsite pagal savo poreikius pritaikyti valdymo sąsają, susikurti skirtingas vartotojų grupes ir priskirti jiems skirtingas teises. Internetinis prisijungimo kanalas koduojamas aukščiausius saugumo reikalavimus atitinkančiais standartais.

Taip pat galima valdyti daugumą įvairiausių prietaisų, dėl kurių anksčiau Jums kildavo rūpesčių, kai būdavote išvykę: akvariumo parametrus, siurblių darbą, apsaugos sistemos veikimą, vandens šildytuvus, elektrines pirtis, rozetes ir kitus prietaisus.

  • Gera kainaFunkcijų gausa ir gera kaina Jus nustebins
  • Aukšta kokybėĮvertinta klientų ir tarptautinių organizacijų
  • PatikimumasIšbandyta Lietuvoje ir visame pasaulyje
  • Skambinkite mums+370 615 56922

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Log in

create an account