Apsaugos sistema

Jūsų namai - Jūsų tvirtovė. Tačiau namas neprivalo būti kaip akmeninė tvirtovė tam, kad būtų saugus. Namai tiesiog turi būti protingi. Tik namai, kuriuose visos sistemos ir davikliai bendrauja tarpusavyje, gali sukurti nepriekaištingą Jūsų šeimos ir turto saugumą.

Saugumas - tai ne tik apsaugos sistema, kuri informuoja apie įsilaužimą ar kylantį gaisro pavojų. Tai kur kas daugiau. Tai ramybės jausmas ir žinojimas, kad visos namo sistemos sklandžiai dirba išvien, kad, reikalui esant, Jūs bet kada galite patikrinti kas vyksta Jūsų namuose.

Protingas namas gali suteikti daugiau saugumo nei namas su įprasta apsaugos sistema. Tik protingas namas, įvertinęs gresiantį pavojų (pvz., gaisrą, dujų ar vandens nuotėkį, įsilaužimą ir pan.), gali savarankiškai į jį reaguoti ir priimti reikalingus veiksmus, būtinus išvengti arba iki minimumo sumažinti gręsiantį pavojų: uždaryti dujų ar vandens sklendes, išjungti elektros prietaisus, pranešti šeimininkams ar saugos tarnyboms apie susidariusią padėtį.

Taip pat protingo namo sistema gali sutemus įjungti kiemo ir namo fasado apšvietimą, nuleisti apsaugines žaliuzes Jums išvykus ar suskleisti terasos markizes pakilus stipriam vėjui. Jums nesant namuose, galima pasirinktu intervalu imituoti žmonių buvimą patalpose – valdyti šviesas ar žaliuzes gyventojams nesant namuose.

Mes siūlome kompleksinius sprendimus, kurie apjungia apsaugos sistemą su kitomis pastato sistemomis, siekiant maksimaliai išnaudoti visus resursus apsaugai ir pavojų prevencijai, todėl Jūs visada būsite ramūs dėl savo turto ir artimųjų saugumo.  Telefonu stebėkite vaizdo kamerų vaizdus, įvairių namo daviklių parodymus ir sistemų darbą, o reikalui esant, valdykite aktualius parametrus. Protingo namo sistema yra teisingas pasirinkimas, siekiant apsaugoti savo namus nuo vagysčių, gaisro, vandens ir dujų nuotėkio bei kitų nepageidaujamų atsitikimų.

  • Gera kainaFunkcijų gausa ir gera kaina Jus nustebins
  • Aukšta kokybėĮvertinta klientų ir tarptautinių organizacijų
  • PatikimumasIšbandyta Lietuvoje ir visame pasaulyje
  • Skambinkite mums+370 615 56922

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Log in

create an account