Patogus ir paprastas valdymas

Kiekvienas šiuolaikinis namas yra aprūpintas daugybe įvairiausių įrengimų, be kurių mes neįsivaizduojame savo gyvenimo, nes jie palengvina mūsų buitį, suteikia saugumo ir patogumo. Tačiau kuo didesnis pastatas, tuo tų įrengimų daugiau, o viską pasiekti ir patogiai valdyti tampa tikras iššūkis. Daugybė jungiklių apšvietimo valdymui, šildymo/ vėdinimo panelės, vartų, laistymo, garso bei vaizdo įrangos valdymo pultai ir t.t. Argi nebūtų patogu visų šių įrengimų valdymą apjungti ir turėti vienoje vietoje?

Atraskite naujus būdus valdyti savo namus - protingo namo sistema suteikia pasirinkimo laisvę ką, kur ir kaip valdysite. Pvz., pasirinktus šviestuvus galima valdyti iš kelių skirtingų vietų: patalpoje esančiu jungikliu, iš kitame aukšte esančio kambario jungiklio, iš centrinės valdymo panelės, internetu, pagal judesio daviklį, laiką ar kitas sąlygas. Išties patogu, kai galite savęs neriboti ir valdyti viską name taip, kaip jums geriausia. Protingame name apšvietimą ir kitus įrengimus galima valdyti visiems įprastais sieniniais jungikliais, universaliomis valdymo panelėmis su ar be LCD ekrano, taip pat nuotolinio valdymo pultais. Sudėtingesniems procesams valdyti ir stebėti patogiausia naudoti išmaniuosius telefonus ar planšetinius kompiuterius su individualiai pagal Jūsų poreikius pritaikyta valdymo sąsaja.

Ši individuali valdymo sąsaja leis Jums vienoje vietoje patogiai matyti ir valdyti visus savo namo parametrus. Patogios ir lengvai įsisavinamos valdymo sąsajos pagalba galėsite stebėti, kuriose patalpose įjungtas apšvietimas, kokia nustatyta temperatūra, kiek naudojama elektros energijos, galite keisti šildymo sistemos parametrus ar pasirinkti cirkuliacinių siurblių darbo laiką.

Apjunkite keletą komandų ar skirtingų prietaisų valdymą į vieną scenarijų, pvz., kad būtų galima sukurti norimą apšvietimo aplinką iš skirtingų apšvietimo erdvių vienoje patalpoje. Vos vieno mygtuko paspaudimu vienu metu  įjungsite tikslią vakaro apšvietimo aplinką, patalpų šildymo režimą, o muzikos grotuvas ir žaliuzės persijungs į pageidaujamus nustatymus. Pvz., galimas scenarijus - „Vakaro metas". Aktyvavus šį scenarijų, uždaromos langų žaliuzės, sureguliuojamas mikroklimatas pageidaujamai vakaro temperatūrai, įjungiamas kiemo ir namo fasado apšvietimas. Šis scenarijus gali būti aktyvuojamas automatiškai pagal lauko apšvietimo daviklį, pagal laiką: pvz.:, 16:30 val. žiemą ir 22:00 val. vasarą. Arba tiesiog nustatykite saulėtekio/ saulėlydžio režimą ir sistema automatiškai pagal Lietuvos laiko juostą aktyvuos šį scenarijų.

  • Gera kainaFunkcijų gausa ir gera kaina Jus nustebins
  • Aukšta kokybėĮvertinta klientų ir tarptautinių organizacijų
  • PatikimumasIšbandyta Lietuvoje ir visame pasaulyje
  • Skambinkite mums+370 615 56922

Užsisakykite mūsų naujienlaiškį

Log in

create an account